Resso – Songs, Lyrics & Radios

İsim Resso - Songs, Lyrics & Radios … Resso - Songs, Lyrics & Radios is the most famous version in the Resso - Songs, Lyrics & Radios series of publisher Moon Video Inc
Yayıncı Moon Video Inc
Tür Müzik Ses Uygulamaları
Boyut 54M
Versiyon 1.54.0
Mod Version 1.54.0
Total installs 100,000,000+
Content Rating Parental guidance
Güncelleme 22.Ekim,2021
Android Android Müzik Ses Uygulamaları
5.0 ( 490 ratings )
Price: $ 0
Apk İndir

Rate this post

Resso pro mod apk, dinleyicilerin kendilerini her zaman müzik dünyasına kaptırmalarına yardımcı olmak için her zaman mevcut milyonlarca şarkının yanı sıra sayısız şarkı sözü içeren tamamen yeni bir uygulama. Burada kullanıcılar müzik aracılığıyla kendi duygularını ifade edebilmekte ve hiçbir engele takılmadan müzik dinlemenin keyfini çıkarabilmektedir. Uygulama, müziğe tutkusu olan ve müziği yolculuğunuz boyunca bir yol arkadaşı olarak görenler için gerçekten uygundur.

Resso profesyonel mod apk
Resso profesyonel mod apk

Bu Makaleyi Keşfedin

DUYGULAR SÖZ SÖZLERİYLE İFADE EDİLEBİLİR

Resso pro mod apk Melodi, iyi bir şarkının temelidir, ancak şarkı sözleri, o şarkıyı daha mükemmel hale getirmede önemli bir rol oynar. Bu nedenle, uygulama her zaman kullanıcılara harika sözlere sahip birçok şarkı sunar, böylece bu şarkı sözleri aracılığıyla kullanıcılar duygularını ifade edebilir. Ayrıca, şarkı sözlerinin metni çok yüksek ve nettir, bu da kullanıcıların okumasını kolaylaştırır.

Resso profesyonel mod apk

Resso profesyonel mod apk
Resso profesyonel mod apk

RADYOYU DUYABİLİR

Bu uygulamada radyo dinlemeyi denediniz mi? Uygulamada birçok şarkıyı desteklemenin yanı sıra radyo dinleme özelliği de bulunuyor bu yüzden bu eşsiz özelliği bilmiyorsanız hemen dinlemelisiniz. Resso’nun kullanıcılara hizmet etmek için oluşturduğu pek çok radyo teması vardır ve kullanıcıların yalnızca sevdikleri bir konu seçmeleri yeterlidir ve kullanıcıların keyfini çıkarabileceği çok sayıda ilgili radyo şarkısı olacaktır. Bu radyo şarkılarını dinlerken, kullanıcılar hem ilham alacak hem de hayata daha fazla inanacaklar.

SEVDİĞİNİZ ŞARKILARIN SÖZLERİNİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN

resso apk download, Hikayelerimizi sık sık sosyal ağlarda paylaşıyoruz, bu nedenle uygulamanın favori şarkıları sosyal platformlarda paylaşma özelliği var. Bu özellik, kullanıcıların düşüncelerini paylaşmalarına ve şarkının daha fazla kişi tarafından bilinmesine yardımcı olur. Özellikle, kullanıcılar arka plana uygun yazı tipi şeklini de seçebilirler.

KENDİ ÇALMA LİSTELERİNİZİ YAPMAK MÜMKÜN

Resso apk mod ayrıca, kullanıcıların en sevdikleri şarkılardan oluşan bir çalma listesi oluşturmak için bu özelliği kullanmalarına olanak tanır. Bu özellik sayesinde kullanıcılar müzik dinleme konusunda daha rahat olacak ve bu şarkıları aramak için zaman harcamalarına gerek kalmayacak. Sadece bu değil, uygulamanın arayüzü de oldukça göz alıcı ve basit tasarlanmış, bu da kullanıcıların arama yapmasını kolaylaştırıyor.

Resso profesyonel mod apk Resso profesyonel mod apk

ŞARKILAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

Bedava müzik dinlemek ve şarkı hakkındaki görüşlerinizi paylaşmak var. Kullanıcılar, yorum bölümünde şarkı hakkındaki düşüncelerini dile getirebilecekler, böylece bu yazarlar daha fazla harika şarkı bestelemelerine yardımcı olacak daha fazla motivasyona ve ilhama sahip olacak. Bu özellik, her iki tarafa da fayda sağladığı için mükemmeldir.

Resso’yu Google Play’de indirmek tamamen ücretsizdir, bu nedenle bu uygulamayı daha da popüler hale getirir. Üreticinin basit, göz alıcı arayüzü ile birlikte birçok özel özellik, tüm uygulamalarda olmayan bir özellik yarattı. Müzik dinleme sürecinde kullanıcı herhangi bir sorun yaşarsa lütfen bizimle iletişime geçin; personel sorunu olabildiğince çabuk çözecek ve kullanıcıya memnuniyet getirecektir.

Rating

0

( 0 Votes )
Please Rate!
Resso – Songs, Lyrics & Radios

No votes so far! Be the first to rate this post.



Apk İndir (54M)

İndirmek için şuanda Hazırsın Resso - Songs, Lyrics & Radios Ücretsiz Apk İndir

  • Modların çalışmamasını önlemek için lütfen MOD Bilgilerini dikkatlice okuyunuz.
  • Cihazınızın kullandığı CPU veya GPU'yu görmek için CPU-Z uygulamasına bakın
Rate this post

Tüm Versiyonlar

Resso – Songs, Lyrics & Radios
Resso – Songs, Lyrics & Radios 1.54.0 apk
Kasım 23, 2021 54M
Resso
Resso 1.51.0 MOD
Ekim 27, 2021 65 MB

Mod İçeriği:

VIP/Premium Kilitsiz

'dan daha fazlasıMoon Video Inc

Sizin İçin Önerilen

Bunu da Sevebilirsiniz!

Yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sonraki APK X